Llar Natalis

Un grupo de voluntarios realiza tareas de mantenimiento en Llar Natalis durante este verano

Home  >>  Un grupo de voluntarios realiza tareas de mantenimiento en Llar Natalis durante este verano

Un grupo de voluntarios realiza tareas de mantenimiento en Llar Natalis durante este verano

On julio 26, 2018, Posted by , With Comentarios desactivados en Un grupo de voluntarios realiza tareas de mantenimiento en Llar Natalis durante este verano

Una quincena de adolescentes de la provincia de Barcelona han elegido Llar Natalis para hacer voluntariado este mes de julio. Los chicos han estado en el Centre pastoral Oblates de Tarragona, sede de los proyectos impulsados por la Delegació diocesana de pastoral de familiar, ayudando en tareas de mantenimiento de la Casa, como pintndo o ordenando la ropa o alimentos de los bebés y de sus madres.

Han participado también en les pregàries i celebracions de l’eucaristia i han visitat el palau arquebisbal acompanyat pel Sr. Arquebisbe a més d’algun moment per al temps de lleure.

Tots ells han estat acompanyats per dues germanes de la família religiosa del Verb Encarnat vingudes d’Itàlia per aquesta experiència, la superiora de la comunitat a Tarragona, Gna. Maria Sophie i membres de la Delegació diocesana. El voluntariat forma part del carisma d’aquesta família religiosa i, des de fa diversos anys, són nombrosos els joves que demanen fer una experiència d’aquest tipus sobretot en països empobrits.

Realitzant tasques de pintura

Grup de voluntaris amb les Germanes

Comments are closed.