Llar Natalis

Un grup de voluntàries realitza tasques de manteniment a Llar Natalis durant aquest estiu

Home  >>  Sense categoria  >>  Un grup de voluntàries realitza tasques de manteniment a Llar Natalis durant aquest estiu

Un grup de voluntàries realitza tasques de manteniment a Llar Natalis durant aquest estiu

On juliol 26, 2018, Posted by , In Sense categoria,Voluntariat, With Comentaris tancats a Un grup de voluntàries realitza tasques de manteniment a Llar Natalis durant aquest estiu

Una quinzena d’adolescents de la província de Barcelona han triat Llar Natalis per fer voluntariat aquest mes de juliol. Els nois han estat al Centre pastoral Oblates de Tarragona, seu dels projectes impulsats per la Delegació diocesana de pastoral de familiar, ajudant en tasques de manteniment de la Casa com ara pintant o endreçant la roba o aliments dels nadons i les seves mares.

Han participat també en les pregàries i celebracions de l’eucaristia i han visitat el palau arquebisbal acompanyat pel Sr. Arquebisbe a més d’algun moment per al temps de lleure.

Tots ells han estat acompanyats per dues germanes de la família religiosa del Verb Encarnat vingudes d’Itàlia per aquesta experiència, la superiora de la comunitat a Tarragona, Gna. Maria Sophie i membres de la Delegació diocesana. El voluntariat forma part del carisma d’aquesta família religiosa i, des de fa diversos anys, són nombrosos els joves que demanen fer una experiència d’aquest tipus sobretot en països empobrits.

Grup de voluntaris amb les Germanes

Realitzant tasques de pintura